Advies nodig?

Wij adviseren je graag!

We willen allemaal dat je bedrijf, winkel, kantoor, horecagelegenheid of openbare ruimte zijn deuren weer openen of kan openhouden. Wij denken graag met je mee. In de shop tref je een standaard programma producten aan, waar veel vraag naar is. Want samen nemen we maatregelen om personeel en klanten te beschermen en verspreiding tegen te gaan.

Wat je exact nodig hebt, is afhankelijk van het type en de grootte van je bedrijf. Om een richting aan te geven, hebben wij al diverse stickersets samengesteld, die voldoende moeten zijn voor het inrichten van één werkplek of voor een werklocatie met minimaal 2-4 werkplekken, verspreid over meerder ruimtes. Als er vragen zijn of je bent onzeker over wat je nodig denkt te hebben, wij adviseren je graag. Indien gewenst, maken wij een afspraak voor op locatie!

Hoe plak je de vloerstickers?

Onze vloerstickers bestaan uit meerdere onderdelen, zo hebben we losse pijlen en bochten met punten. Op deze manier zijn de stickers gemakkelijk te schikken naar jouw werkomgeving. De stickers bestaan uit een stevige plaklaag waardoor ze goed blijven zitten maar wel opnieuw te plakken zijn mocht jouw routeaanduiding veranderen. In de video laten wij zien hoe je de stickers op kunt plakken en kunt herorganiseren.

< Plakinstructie video

Certificering

LOOREN Care biedt een tweetal hygiënische mondmaskers aan. Het gebruik van deze voorraden heeft geen invloed op de beschikbare middelen in de zorg. Adembeschermingsmaskers zijn ontwikkeld om de blootstelling van de drager aan zwevende kleine deeltjes te verminderen. Chirurgische maskers hebben als belangrijkste taak, het verspreiden van micro-organismen (zoals bacteriën en virussen) door de drager van het masker in de omgeving te verhinderen.

Wanneer ademhalingsbescherming wordt aanbevolen aan werknemers en aan het algemeen publiek, worden vaak de goedgekeurde ademhalingsmaskers door de overheid aanbevolen, zoals “FFP2, N95 of gelijkwaardig. De N95, FFP2, KN95 maskers zijn maskers van vergelijkbare kwaliteit. Het verschil zit hem in de naam. Per regio wordt namelijk een andere benaming gebruikt. In Amerika gebruikt men bijv. de naam N95, terwijl we hier in Europa spreken van de FFP2 en men het in China heeft over de KN95.

 Onze maskers hebben een efficiëntie van minimaal 95%. 

De desinfectiepaal in gebruik!

Snelle levering √

Virusdodend desinfectant √

Strak door eenvoud √

Gemakkelijk navulbaar √

Onderhoudsvrij en betaalbaar √

<  Desinfectant video

Custom Made voor jou! 

Bedrijven hechten sterk aan hun huisstijl en wij zijn de bewakers hiervan! De producten die wij aanbieden zijn veelal ook in de huiskleuren en stijl van je bedrijf te ontwikkelen. Wij staan klaar om een persoonlijk ontwerp voor je te maken. Stuur je logo maar door en wij gaan aan de slag!

Eigen ontwerp of advies op maat met ons bespreken?

4 + 9 =

Telefoon

+31 (0) 187 820108

Adres

Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek
Nederland

Email

info@loorencare.nl