Contact

Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Bestellen

Hebben jullie genoeg mondkapjes op voorraad?

Mondkapjes zijn is de laatste tijd één van de meest gewilde producten op de markt. De voorraad gaat erg snel. Bestel dus voordat het te laat is! De voorraad wordt telkens aangevuld met nieuwe leveringen verderop in de tijd. Mocht de voorraad op het moment van bestellen niet toereikend zijn dan kunnen wij binnen afzienbare tijd putten uit volgende ladingen die onderweg zijn.

Hoeveel kapjes zitten er in de verpakking?

Er zitten 50 mondkapjes in elke doosje. De mondkapjes zijn goed verpakt zodat er geen bacteriën bij kunnen komen. 

Heb ik altijd dezelfde vaste prijs?

Door de ontstane situatie zijn de prijzen erg onderhevig aan prijsfluctuaties, maar zodra wij uw bestelling bevestigen worden uw producten geleverd tegen deze prijzen.

Wat zijn de verzendkosten?

Is het orderbedrag boven de € 250,00 dan worden de producten gratis naar je toegestuurd. Tot een orderbedrag van € 250,00 wordt een bedrag van € 12,95 aan verzendkosten berekend.

Kan mijn bestelling op een postbus-adres geleverd worden?

Op een postbus adres kunnen wij helaas niet bezorgen. Heb je een privé of werkadres? Daar komt de bezorger graag langs.

Is het mogelijk de producten te maken in onze huisstijl?

Het personaliseren van producten is van huis uit ons vak. Het is bij de meeste artikelen mogelijk om dit op te laten maken in onze studio in uw huisstijl. Stuur ons een berichtje zodat wij contact met je opnemen om deze mogelijkheden verder te bespreken.

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons met Ideal betalen. Je betaling wordt dan direct verwerkt zodat we meteen met jouw bestelling aan de slag kunnen.  Bij afwijkende aanvragen en/of klantspecifieke artikelen ontvangt u bij uw bevestiging een factuur met het gehele orderbedrag (incl. BTW). U heeft 3 dagen de gelegenheid dit bedrag te betalen, anders wordt uw order automatisch gecancelled.

Wanneer moet ik betalen?

Zodra u een bestelling plaats wordt wij uw bestelling hebben kunnen boeken, ontvangt u een Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw order verwerkt en geleverd.

Wat zijn de betaalgegevens van LOOREN Care?

Onze bankgegevens zijn:

Swift / BIC code: RABONL2U

IBAN nr: NL45 RABO 0117 8456 12

Wat is jullie KvK- en BTW nummer?

Ons KvK nummer 53762428 is en ons BTW nummer is NL 8510.07.193B01

Krijg ik een factuur bij mijn bestelling?

Als je een bestelling plaatst krijg je een opdrachtbevestiging. Zodra wij de bestelling hebben uitgeleverd ontvang je digitaal je een factuur.

Bestelling traject

Ontvang ik na het bestellen een bevestiging van de bestelling?

Je kunt de bevestigingsmail binnen enkele minuten in jouw mailbox verwachten. Zie je hem niet staan? Check dan eerst even de ‘ongewenste mail’, misschien dat je hem daar kunt vinden. Foutje gemaakt? Geen probleem, neem dan even contact met ons op een wij passen het voor je aan. Klopt het e-mailadres wel, maar heb je echt geen mail ontvangen? Neem dan ook direct even contact met ons op.

Kan ik achteraf nog iets toevoegen aan mijn bestelling?

Als je een bestelling hebt geplaatst en je wil nog iets aan de bestelling toevoegen, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@loorencare.nl. Dan kijken we samen even wat we voor je kunnen betekenen.  

Kan ik mijn bestelling achteraf nog aanpassen of annuleren?

Een bevestigde en betaalde bestelling van goederen op deze website kan helaas niet meer aangepast, geannuleerd worden

Is er op deze producten recht van retour of kan ik bestelde producten retourneren?

Zodra uw bestelling is bevestigd en betaald, is het niet mogelijk om bestelde goederen te retourneren.

Waarom heeft mijn bestelling een langere levertijd?

Het kan zijn dat onze productieafdeling iets langer de tijd nodig heeft om je bestelling te verwerken. Deze tijd is nodig om het product netjes af te werken zodat jij het in goed orde ontvangt. Wij doen er echt alles aan om de levertijd zo kort mogelijk te houden,  de levertijd versnellen is dus niet mogelijk.

Verzending en bezorging

Hoe worden mijn producten verzonden?

Wij werken voor pakketpost samen met GLS. Als je pakket is verzonden ontvang je een ‘track&trace’ code zodat je kunt zien wanneer je jouw pakket bezorgd kunt verwachten op het opgegeven adres.

Wat zijn de bezorgdagen?

GLS gaat iedere werkdag op pad en brengt onze pakketten op maandag tot en met vrijdag bij je langs.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Zodra je pakket wordt verzonden ontvang je per mail de bevestiging van de verzending met daarin de ‘track&trace’ code.

Track& trace doet het niet, wat moet ik doen?

Als de track en trace code niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Wanneer jouw pakketbezorger langskomt en je bent niet thuis tijdens het bezorgmoment, dan probeert de bezorger veelal het pakket te bezorgen bij de directe buren en in veel voorkomende gevallen tref je dan een briefje aan in je brievenbus met het huisnummer waarop het bezorgd is. Anders wordt de volgende werkdag opnieuw geprobeerd het pakket af te leveren en mocht je opnieuw niet thuis zijn, dan komt deze retour naar ons. We moeten dan overleggen hoe we het pakket toch bij jou krijgen.

Wordt mijn pakket contactloos bezorgd?

Dat klopt, onze vervoerders bezorgen jouw cadeau zonder contact. Ze bellen aan en leggen jouw pakketje voor de deur. Is er een handtekening vereist? Dan vraagt de bezorger jouw toestemming om voor jou te tekenen.

Service en contact

Mijn producten zijn beschadigd geleverd. Help wat moet ik doen?

Oei, vervelend dat je pakket niet ongeschonden bij je is aangekomen. Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen zo snel mogelijk aan een oplossing.

Mijn bestelling is niet compleet, wat moet ik doen?

Wat jammer dat je niet je hele bestelling in een keer hebt gehad. Grote bestellingen versturen we soms in meerdere pakketten. Is dit bij jouw bestelling ook zo geweest, dan heb je in de verzendmail meerdere track en trace codes staan. Zo kun je controleren waar het andere deel van je bestelling is. Is jouw bestelling wel in één keer verzonden en mis je toch iets. Neem dan contact met ons op.

Zijn mijn persoonsgegevens bij jullie veilig?

Wij zijn blij met jou als klant en willen dat je zeker weet dat jouw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. We gaan zeer zorgvuldig om met deze gevoelige informatie en willen hier zo transparant mogelijk in zijn. Alle gegevens die je bij ons achterlaat, slaan we via een veilige SSL-verbinding op in onze beveiligde database. Dit betekent dat slechts een aantal vertrouwenspersonen toegang heeft tot deze gegevens. Wie dus niets met jouw gegevens te maken heeft, kan hier ook niet bij. We beloven je plechtig dat we de informatie alleen intern gebruiken en dat er zonder jouw toestemming of andere wettelijke grondslag niets wordt doorgespeeld aan derden voor commerciële of andere doeleinden.

Ik heb een fout in mijn mailadres of adresgegevens, hoe kan ik dat aanpassen?

Dat kan gebeuren! Wij passen het graag voor je aan, stuur een mail naar info@loorencare.nl.

Van harte welkom!

U bent van harte welkom bij ons. Heeft u een vraag of wilt u de afspraak maken? Neem dan contact op.

Hieronder treft u onze bedrijfsgegevens:

Adres: 
Noord 133,
2931 SJ Krimpen a/d Lek
Nederland

Telefoon:
0187 – 820 108

E-mail:
info@loorencare.nl

U vindt LOOREN Care op het bedrijventerrein De Noord in Krimpen a/d Lek, makkelijk bereikbaar en er zijn ruime parkeermogelijkheden.

 

Social media

Volg ons ook op Facebook en Instagram en deel de stickers bij jouw werklocatie met hashtag #SamenSterkSchakelen.

Want samen schakelen we naar de 1,5 meter economie. 

Samen op Social Media

Heeft u bij ons producten besteld? Deel ze op social media met de hashtag #samensterkschakelen. Want samen schakelen we naar een 1,5m maatschappij.

Producten in eigen huisstijl?

Heeft u een idee of wilt u graag dat wij meedenken, wij gaan de uitdaging niet uit de weg en u plukt de vruchten van onze jarenlange ervaring!

Bel 0187 820 108 en maak direct een afspraak!

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Mail ons dan via info@loorencare.nl 

Telefoon

+31 (0) 187 820108

Adres

Noord 133
2931 SJ Krimpen a/d Lek
Nederland

Email

info@loorencare.nl